De afaceri

6 lucruri de stiut inainte sa porniti un serviciu de infiintari firme

1. Nu subestimati planul de afaceri

Daca nu cautati finantare externa la inceput, este tentant sa renuntati la elaborarea unui plan formal de afaceri. Cu toate acestea, luarea timpului necesar pentru a va scrie planul de afaceri, prognozele si strategia de marketing pentru serviciul de infiintari firme reprezinta un mod deosebit de eficient de a va perfectiona viziunea. Toate planificarile ar trebui sa se concentreze in jurul a doua intrebari esentiale: Cum raspunde afacerea mea unei anumite nevoi sau a unei anumite probleme, si este acest lucru o oportunitate majora pe piata?

2. Nu va angajati prietenii

Formez rapid legaturi si ma imprietenesc rapid cu oamenii din jurul meu. Desi, in general, consider ca aceasta este o trasatura pozitiva, a creat unele situatii dificile atunci cand conduc o afacere. Uneori am fost reticent sa las angajatii sa plece, desi stiam ca nu ne potrivim bine. Daca lucrurile nu functioneaza intre angajat si start-up, este timpul sa lasati sentimentele deoparte si sa aveti incredere ca persoana respectiva va gasi o situatie mai buna in alta parte.

Din pacate, am invatat, de asemenea, ca oamenii va pot dezamagi, cu lucruri care ajung de la lenevie pana la frauda. Inca consider ca credinta in oameni este un lucru bun. Cu toate acestea, credinta oarba poate aduce necazuri.

3. Nu sariti “cu capul inainte” fara un plan

La fel ca planul de afaceri, este esential sa va ganditi la orice initiativa pe care doriti sa o luati. Cand sunteti in plin momentum de pornire, este usor sa va fixati pe fiecare idee noua. Cu toate acestea, fiti atent la pierderea concentrarii. Avansarea este esentiala pentru orice start-up si schimbarea constanta a directiilor poate impiedica acest progres. Cu fiecare idee noua, luati-va un moment de ragaz si ganditi-va cum se incadreaza in obiectivul si viziunea generala a companiei dvs de infiintari de firme, apoi creati un plan pentru cum sa o realizati.

4. Nu picati in capcana reducerilor

La inceput, prea multe companii noi simt presiunea sa-si reduca puternic preturile pentru a castiga in afaceri. In timp ce obtinerea clientilor este importanta, atragerea clientilor la niveluri de pret nesustenabile va duce doar la cadere continua. La urma urmei, cresterea preturilor la bunuri si la anumite servicii poate fi o propunere dificila. Am aflat ca va simtiti mai bine pe termen lung, concentrandu-va pe cum sa aduceti mai multa valoare clientilor, mai degraba decat sa va reduceti preturile, este opinia site-ului Infiintari-firme-srl.ro.

5. Nu va temeti de esecuri

O celebritate a spus odata: “Cea mai mare bariera in calea succesului este frica de esec”. Calea antreprenorului este neexplorata si, uneori, putin greoaie. Este usor sa va stresati sau sa intrati in panica, dar nu puteti lasa frica sa va impiedice sa va urmati visele. Ganditi-va astfel: cu cat esuati mai repede, cu atat sunteti mai aproape de a descoperi ce functioneaza mai bine pentru serviciul Dvs de infiintari firme.

Concluzie

Desi nu puteti fi sigur de rezultatele unei firme nou infiintate, puteti acumula sansele in favoarea dvs. Acestea sunt cinci lectii pe care le-am invatat de-a lungul timpului si exista si nenumarate altele. Daca sunteti deschis la minte, puteti obtine intelepciune din tot ceea ce incercati si puteti obtine informatii de la alti antreprenori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *