Calculatoare & Internet

Web design si SEO – Nu le mai puteti ignora

Internetul este un univers virtual extrem de populat. In fiecare zi apar noi site-uri prin intermediul carora firmele isi promoveaza afacerea sau mai mult, isi leaga activitatea de produsele pe care le vand prin intermediul paginii web. Comertul online este in continua expansiune, firmele, inlocuind investitiile pentru extinderea punctelor de lucru in diverse locatii cu investitiile in webhosting, marirea spatiului de stocare a serverelor si imbunatatirea permanenta a interfetei cu utilizatorul (clientul).

Asadar, daca detineti o afacere, care nu are pana in acest moment si promovare in mediul online, insa intentionati sa faceti acest lucru in viitor, va oferim cateva sfaturi utile pentru a obtine beneficii de pe urma viitoarei pagini web care sa va reprezinte.

Cel mai recomandat este sa apelati la serviciile unei firme de webdesign. Webdesignul este un nou tip de serviciu aparut ca sa raspunda cerintelor din partea celor ce nu au cunostinte solide in deomeniul crearii unui site. Webdesignerii va ofera solutii complete, de la crearea (inregistrarea) domeniului, pana la a-i crea un design atractiv si a-i asigura o modalitate facila de navigare prin intermediul meniului sau. Extrem de important si probabil, putin cunscut de catre nespecialisti, este serviciul de SEO ( Search Eingine Optimization). Prin intermediul acestui serviciu veti fi sigur de faptul ca tot ceea ce introduceti si scrieti pe site are vizibilitate in randul motoarelor de cautare. SEO este un asamblu de actiuni intreprinse de webdesigner pentru a indexa prin intermediul unor cuvinte cheie, reprezentative pentru site-ul pe care il detineti, continutul textual si grafic si pentru a avea o vizibilitate cat mai buna in ochii unui utilizator (potential client) atunci cand acesta tasteaza in sectiunea ” search” a motorului de cautare acele cuvinte cheie asemenatoare cu cele reprezentative pentru pagina dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *