Calculatoare & Internet

Situatii cand nu e neaparat nevoie sa vizitati o firma de reparatii telefoane

Aveti un semnal rau

Desi este posibil ca nu telefonul dumneavoastra sa fie cauza problemelor de retea sau a semnalului de retea slab, merita sa includeti aceasta problema obisnuita in aceasta lista. In cea mai mare parte, modificarea setarilor din telefon nu va va rezolva problema semnalului. Cu toate acestea, exista momente in care hardware-ul dumneavoastra cauzeaza problema si, in aceste cazuri, exista cativa pasi pe care ii puteti face, dar este posibil sa aveti nevoie de ajutor din exterior.

Ce e de facut: Incercati cateva rezolvari acasa, apoi sunati expertii

Inainte de a face altceva, asigurati-va ca nu va confruntati doar cu probleme de retea normale, inevitabile, cum ar fi un punct mort in care nimeni nu are semnal. Daca alte dispozitive intampina probleme de retea, probabil ca trebuie sa va adresati retelei in ansamblu si nu telefonului. In acest caz, incercati sa apelati operatorul dumneavoastra sau furnizorul de servicii de internet pentru ajutor.

Daca telefonul dumneavoastra este cel vinovat, incercati mai intai sa il reporniti. Apoi, www.reparatiitelefoane.ro recomanda sa va asigurati ca aveti instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare. In acel moment, daca inca mai aveti dificultati de conectare la retea, poate fi necesar sa mai cautati pe Internet sau sa apelati producatorul telefonului pentru a va ajuta.

Aveti probleme cu Bluetooth-ul

Desi mai putine cabluri ar putea parea ca provoaca mai putine probleme, nu este intotdeauna cazul dispozitivelor Bluetooth. Daca un dispozitiv nu se imperecheaza, poate fi chiar mai frustrant, deoarece literalmente nu puteti vedea unde este problema. Este posibil ca problema sa nu fie vizibila, dar daca incercati cateva dintre aceste remedieri, ar trebui sa puteti afla cum sa o rezolvati.

Ce e de facut: Efectuati rezolvarea problemelor

Pentru inceput, dispozitivul Bluetooth este compatibil cu telefonul dumneavoastra? Este posibil ca dispozitivul sa nu fie universal pentru toate telefoanele. De asemenea, puteti incerca sa plasati dispozitivele unul langa celalalt pentru a va asigura ca nicio obstructie nu cauzeaza problema. Dupa ce ati incercat acest lucru si ati verificat daca Bluetooth-ul este activat, puteti incerca intotdeauna sa opriti si sa reporniti atat telefonul, cat si dispozitivul.

Portul dumneavoastra de incarcare a incetat sa functioneze

La fel ca in cazul bateriilor telefoanelor, cablurile si portul de incarcare se vor uza in timp. Pe telefon, micile file metalice din jurul portului in care conectati incarcatorul se pot deteriora sau murdari, ceea ce poate complica sau incetini capacitatile de incarcare. Totusi, nu intotdeauna portul de incarcare ii cauzeaza probleme incarcatorului, asa ca nu ezitati sa faceti o mica depanare inainte de a va da batut si de a duce telefonul la o firma de reparatii telefoane Suceava.

Ce e de facut: faceti ce puteti, apoi rezolvati-l profesional

Daca trebuie doar sa spalati niste resturi din port, incercati sa folositi o periuta de dinti neutilizata sau un tampon de bumbac pentru a curata murdaria care impiedica o conexiune buna la cablul de incarcare. Daca cablul sau adaptorul din priza sunt defecte, schimbati-le. Din pacate, daca problema este intr-adevar legata de un port de incarcare defect, va trebui sa va indreptati catre un service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *