Tot acasa-i mai bine

Doar curatare chimica – sfaturi pentru protejarea hainelor

Aveti imbracaminte cu etichete „doar curatare chimica / uscata” si nu sunteti sigur cum sa ingrijiti corect articolele? Stiti ca trebuie sa folositi un serviciu de curatatorie chimica pentru a curata hainele, dar cat de des? De asemenea, ce ar trebui sa faceti intre programarile de curatatorie chimica? Luati aceste sfaturi ca sa stiti cum sa va protejati hainele. Apoi, articolele dvs. numai pentru curatare chimica vor arata proaspete si noi, chiar si dupa ani de purtare.

Respectati un program de curatare chimica la domiciliu

Respectarea unui program de curatatorie chimica va ajuta hainele sa reziste mai mult. Acest proces este delicat cu materialul si indeparteaza mirosurile si petele. Respectarea unui program de curatatorie chimica va va ajuta sa va pastrati imbracamintea ani de zile.

Sa vedem cat de des ar trebui sa va curatati hainele uscate:

Trebuie sa va curatati rochiile dupa ce le-ati purtat o data sau de doua ori. Trimiteti bluzele la o spalatorie curatatorie haine Botosani dupa ce le-ati purtat de trei sau patru ori. Puloverele trebuie curatate chimic dupa ce le-ati purtat de doua sau trei ori, in timp ce puteti purta pantaloni si fuste de cinci ori inainte de a le curata chimic. De asemenea, trebuie sa curatati chimic imbracamintea exterioara o data in fiecare sezon.

Daca nu sunteti sigur cat de des trebuie sa va curatati hainele chimic, discutati cu curatatoria locala. Curatatorul dvs. doreste ca hainele dvs. sa reziste, asa ca el sau ea va evalua articolele si va crea un program care va va pastra hainele in stare buna.

Curatati mereu hainele chimic inainte sa le depozitati

Puneti haine numai pentru curatare uscata in depozit? Daca da, curatati-le intotdeauna chimic mai intai. Acest lucru este important, chiar daca ati purtat articolul o singura data. Uleiurile corporale si alte lichide pot deteriora materialul. Aceste substante sunt adesea invizibile cu ochiul liber, asa ca este posibil sa nu observati o problema pana cand nu scoateti imbracamintea din depozit. Evitati aceasta problema trimitand imbracamintea la un serviciu de livrare de curatatorie chimica inainte de a depozita hainele, sugereaza acest website.

Schimbati-va hainele cand ajungeti acasa

Deoarece nu curatati hainele cu curatare chimica dupa fiecare purtare, este o idee buna sa le scoateti cand ajungeti acasa. Acest lucru va va pastra hainele de curatare uscata proaspete si curate intre trimiterile la curatatoria chimica. In plus, este mai putin probabil sa aveti pete daca va schimbati hainele cand ajungeti acasa.

Cand va scoateti hainele curatate chimic, puneti-le inapoi pe umeras, astfel incat sa nu se sifoneze. In acest fel, vor fi gata de purtat data viitoare cand trebuie sa purtati un costum sau o bluza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *