Tot acasa-i mai bine

Cel mai bun moment pentru a cumpara un frigider

De ce vei economisi cel mai mult in luna mai

Noile modele de frigidere apar in magazine vara, ceea ce inseamna ca modelele de anul trecut trebuie sa dispara. Incepeti cu pretul de lichidare; apoi, negociati de acolo. Majoritatea magazinelor vor fi dispuse sa negocieze.

Trebuie sa va inlocuiti frigiderul mai devreme?

Aparatele electrocasnice mari sunt, de asemenea, vandute in weekend-urile de sarbatori. Verificati anunturile din ziare, e-mailurile de marketing de la comerciantii cu amanuntul si site-urile de comert electronic in zilele de dinaintea unui weekend de vacanta pentru cele mai bune oferte, informeaza www.reparatiifrigidere.net.

Eficienta energetica si constientizarea costurilor merg mana in mana

Costul noului frigider nu este pur si simplu pretul pe care il platiti in ziua in care ati facut achizitia. Include, de asemenea, costul energiei electrice pentru a-l utiliza. Pentru cele mai mari economii la factura dumneavoastra lunara de energie, va recomandam sa cumparati o unitate cu certificare Energy Star. Acest lucru va asigura ca noul dumneavoastra frigider indeplineste anumite obiective de eficienta energetica.

Cele mai eficiente unitati combina Energy Star cu o certificare CEE Tier. CEE este un consortiu nonprofit intre administratori de programe legat de eficienta energetica, cum ar fi furnizorul local de gaze sau electricitate, care promoveaza fabricarea si achizitionarea de produse si servicii eficiente din punct de vedere energetic. Cand faceti cumparaturi, acordati-va timp pentru a compara etichetele Energy Guide pentru a vedea care frigidere din lista dumneavoastra scurta costa cel mai putin pentru a functiona.

Limitati reclamele si tentatiile

Agentiile de vanzari de electrocasnice sunt platite adesea la comision, deci este in interesul lor sa va faca sa cheltuiti mai mult pe modele mai sofisticate si caracteristici speciale de care este posibil sa nu aveti nevoie. S-ar putea sa incerce sa va ademeneasca cu un compartiment „foarte cool” si un suport de vin incorporat, dar daca nu va vedeti folosind des aceste caracteristici, probabil ca nu merita banii in plus. Acelasi lucru poate fi valabil si pentru distribuitoarele de apa si gheata. Un bol cu apa filtrata in frigider si o tava de cuburi de gheata la moda in congelator sunt alternative ieftine si functionale. Anumite finisaje, cum ar fi cromul, se pot adauga, de asemenea, la eticheta de pret, fara a adauga multa valoare. Circulatia imbunatatita a aerului, controlul umiditatii, controlul mirosurilor si monitorizarea digitala a temperaturii sunt alte completari fara de care ati putea trai. Pastrati cerintele la un nivel minim pentru a economisi bani la achizitie si vor exista mai putine lucruri care sa va incurce.

Pastrati-l curat

Credeti sau nu, pastrarea frigiderului curat face mai mult decat mentinerea mirosului proaspat, explica un specialist in reparatii frigidere Buzau. Curatarea regulata imbunatateste, de asemenea, circulatia aerului si faciliteaza gasirea lucrurilor, astfel incat nu trebuie sa tineti usa deschisa pentru o perioada lunga de timp. A scapa de mancarea veche merge mana-n mana cu curatarea.

Aspirati bobinele frigiderului la fiecare cateva luni pentru a mentine frigiderul in functiune si a prelungi durata de viata a motorului.

Contracte extinse de service si garantii

O alta modalitate prin care vanzatorii isi pot plati salariile este sa va vanda contracte si garantii suplimentare de servicii. Dar o cheltuiala suplimentara in avans va va economisi bani pe termen lung? Este imposibil de spus. Daca aveti in vedere o garantie extinsa, asigurati-va ca cititi documentele si puneti multe intrebari, astfel incat sa va clarificati ceea ce face si ce nu acopera garantia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *